Optiek De Ferm

MontureN

EEN MODEACCESSOIRE OP ZICH

Of je nu kiest voor een klassiek, tijdloos montuur of een gedurfd en eigentijds ontwerp, monturen bieden de mogelijkheid om je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Ze kunnen een statement maken of subtiel aanvullen wat je draagt. Monturen zijn er voor iedereen, ongeacht je leeftijd, geslacht of stijlvoorkeur.

Bovendien is een montuur niet alleen een modieus statement, maar ook een belangrijk onderdeel van ooggezondheid. Ze bieden ondersteuning aan brillenglazen en zorgen voor een comfortabele pasvorm, wat essentieel is voor een scherp zicht. De juiste monturen kunnen ervoor zorgen dat je bril de hele dag comfortabel op zijn plaats blijft.

We luisteren aandachtig om jouw behoeften en smaak te begrijpen. We begeleiden je bij het maken van een keuze, om stijl en comfort te combineren.

OPTISCHE MONTUREN

De diversiteit in monturen is bijna eindeloos. Van minimalistische metalen monturen tot opvallende, kleurrijke kunststof frames, er is voor elk wat wils.

Monturen zijn er in verschillende vormen, maten en materialen, waardoor je de vrijheid hebt om degene te kiezen die het beste bij je gezichtsvorm, huidskleur en persoonlijke smaak past.

Ons team begeleidt u in het vinden van het juiste montuur.

Hierbij houden we rekening met uw gezichtsvorm, uw levensstijl, smaak en budget.

ZONNEBRILLEN

Zonnebrillen zijn meer dan alleen een modeaccessoire; ze zijn essentieel voor onze ooggezondheid en bieden tegelijkertijd een stijlvolle manier om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Of je nu op een zonnige dag de stad verkent, op het strand ontspant of gewoon onderweg bent, zonnebrillen zijn je trouwe metgezel. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van de klassieke aviator tot de oversized glamour van Hollywood.

Hierdoor kun je je persoonlijke stijl benadrukken terwijl je je ogen beschermt.

kinderbrillen

Groot of klein, kinderen genieten van het leven. Ze rennen, stoeien, springen en vallen...

We werken met de beste merken die tegen een stootje kunnen en er ook nog leuk uitzien!

Samen zoeken we naar een leuk, hip montuur met aangepaste glazen waarmee je kapoen helemaal uit de bol gaan!

Geniet bovendien het hele jaar door van onze speciale actie op kinderbrillen.

sportbrillen

Een must have voor elke sporter.

Het ontwerp van sportbrillen is ergonomisch en functioneel. Ze blijven stevig op hun plaats tijdens intensieve beweging dankzij antislip-neuspads en -veren, wat cruciaal is om te voorkomen dat ze afglijden tijdens het sporten.

Bovendien bieden ze vaak een breed gezichtsveld, waardoor atleten hun omgeving goed kunnen waarnemen zonder afleiding.

Sportbrillen zijn doorgaans ook voorzien van lenzen met speciale coatings, zoals antireflectiecoatings en UV-bescherming, om de ogen te beschermen tegen schadelijke straling en verblinding. 

merken in de kijker

Theo

"Theo loves you"!

Wim Somers en Patrick Hoet, 2 zelfstandige opticiens, wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten.

Ze besloten om samen een collectie op de markt te brengen onder de naam "theo".
In 1989 waren de eerste theo brillen een feit. En baanbrekend waren ze alleszins. Vandaag wordt dit Belgisch merk verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen

Ontdek de nieuwe collectie bij ons in de winkel !

ENKELE VAN ONZE MERKEN

No brands selected

EEN OVERZICHT VAN ONS ASSORTIMENT

Optiek De Ferm | Kapelsesteenweg 388 2930 Brasschaat |  BE 0439.725.051 | T : 03 664 16 93 | E : info@optiekdeferm.be